Εγκεκριμένα θέματα για το μάθημα επιλογής “Εκπόνηση Εργασίας”

Ανακοινώνονται τα εγκεκριμένα θέματα για το μάθημα επιλογής “Εκπόνηση Εργασίας” για το Εαρινό Εξάμηνο 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο επιβλέποντα Καθηγητή και, εφόσον επιλεγούν, πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος το σχετικό Έντυπο ΕΕ1 μέχρι και την Παρασκευή 10/3/2023.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα “Εκπόνηση Εργασίας” μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Σπουδών και τον Κανονισμό Σπουδών του Τμήματος.

Επιβλέπων Καθηγητής
Θέμα
Μάμαλης Σπυρίδων
Το τσάι με φυσαλίδες είναι ήδη πολύ αγαπημένο, όπως και το τσάι matcha. Αλλά πείτε γεια στο ιαπωνικό τσάι hojicha, το michelagua φτιαγμένο με χυμό και μπαχαρικά, καθώς και thc infused tea όπως και cbd teas ή ακόμα και το μεξικάνικο ποτό ρυζιού, horchata tea. Διαδικασία έρευνας των τάσεων στο χώρο του έτοιμου τσαγιού.
Μάμαλης Σπυρίδων
Το terroir είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας ενός προορισμού. πως επηρεάζει η έννοια αυτή στην ανάπτυξη του οινοτουρισμού
Μάμαλης Σπυρίδων
Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι μια έννοια συνυφασμένη με την οικονομική διαδικασία. πως επηρεάζει η έννοια αυτή την παραγωγή οίνων.
Σαρηγιανίδης Λάζαρος
Πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας παραλαβής από το κατάστημα (Take-Away): Παράγοντες καθορισμού βιωσιμότητας. Μελέτη περίπτωσης στην πόλη της Καβάλας.
Σαρηγιανίδης Λάζαρος
Ικανοποίηση πελατών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες των κτηνιατρείων της ΠΕ Καβάλας.
Μυλωνά Ιφιγένεια
Ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων στη λήψη αποφάσεων για την επιλογή τουριστικού Προορισμού.
Μυλωνά Ιφιγένεια
Αλληλεπίδραση με τα Κοινωνικά Δίκτυα και τη Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα: Ο διαφορετικός ρόλος της κάθε πλατφόρμας.
Μυλωνά Ιφιγένεια
Η Επιρροή των Online Αξιολογήσεων Τουριστικών Υπηρεσιών στην Καταναλωτική Συμπεριφορά Των Τουριστών Στη Μετά Covid Εποχή.
Χατζής Βασίλειος
Τεχνητή νοημοσύνη και εφαρμογές της στην μουσική. (Κριτήριο επιλογής: Βαθμολογία στα μαθήματα Προγραμματισμός Ι και Προγραμματισμός ΙΙ – Ελάχιστη βαθμολογία επτά (7))
Χατζής Βασίλειος
Ανάπτυξη εφαρμογής για προβολή παρτιτούρας. (Κριτήριο επιλογής: Βαθμολογία στα μαθήματα Προγραμματισμός Ι και Προγραμματισμός ΙΙ – Ελάχιστη βαθμολογία επτά (7))
Χατζής Βασίλειος
Ανάπτυξη εφαρμογής παιχνιδιού με γλώσσα προγραμματισμού. (Κριτήριο επιλογής: Βαθμολογία στα μαθήματα Προγραμματισμός Ι και Προγραμματισμός ΙΙ – Ελάχιστη βαθμολογία επτά (7))
Μαρδύρης Βασίλειος
Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής για τον υπολογισμό μετατροπών και αναπαραστάσεων των αριθμητικών δεδομένων μεταξύ των συστημάτων αρίθμησης
Φραγγίδης Λεωνίδας
Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης αναθέσεων εκπαιδευτικού έργου και διαχείρισης ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων. (Κριτήριο επιλογής: Οκτώ (8) ελάχιστη βαθμολογία στο μάθημα “Ανάπτυξη Διαδικτυακών και Νεφοϋπολογιστικών Εφαρμογών”)
Φραγγίδης Λεωνίδας
Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης προγράμματος εξεταστικών περιόδων και διαχείρισης ορισμού επιτηρήσεων. (Κριτήριο επιλογής: Οκτώ (8) ελάχιστη βαθμολογία στο μάθημα “Ανάπτυξη Διαδικτυακών και Νεφοϋπολογιστικών Εφαρμογών”)
Φραγγίδης Λεωνίδας
Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής προσωποποιημένης προβολής και διαχείρισης του προγράμματος μαθημάτων, εισηγήσεων και επιτηρήσεων. (Κριτήριο επιλογής: Οκτώ (8) ελάχιστη βαθμολογία στο μάθημα “Ανάπτυξη Διαδικτυακών και Νεφοϋπολογιστικών Εφαρμογών”)
Γκούμας Στέφανος
Η χρήση μοντέλων Τεχνητής Νοημοσύνης για τον σχεδιασμό έξυπνων πόλεων.
Γκούμας Στέφανος
Τεχνικές στην Επιστήμη Δεδομένων με υλοποίηση στην Java ή / και στην Python.
Θερίου Γεώργιος
Τηλεργασία και στάσεις εργαζομένων

Close Menu