Aξιολόγηση των φοιτητών για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2020 – 2021

Αγαπητοί φοιτητές

Σύμφωνα με την απόφαση της ΜΟ.ΔΙ.Π. (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου η αξιολόγηση των φοιτητών για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 10 Μαΐου έως τις 30 Μαΐου 2021.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί με νέα διαδικασία, κοινή για όλα τα Τμήματα του ΔΙΠΑΕ, μέσω του πληροφοριακού συστήματος που αναπτύχθηκε από την ΜΟΔΙΠ. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία αξιολόγησης και τη χρήση του πληροφοριακού συστήματος θα βρείτε στο σχετικό αρχείο που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή σας στη διαδικασία, πάντοτε με εποικοδομητικό πνεύμα και ακαδημαϊκή ευπρέπεια και σοβαρότητα. Θα πρέπει όλοι να αξιολογήσετε όλα τα μαθήματα που παρακολουθείτε στο τρέχον Ακαδημαϊκό Εξάμηνο υποβάλλοντας ένα ερωτηματολόγιο για κάθε μάθημα. Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των διαλέξεων των μαθημάτων.

Σύμφωνα με την ΜΟ.ΔΙ.Π. του Πανεπιστημίου δεν συλλέγονται τα στοιχεία των φοιτητών κατά την υποβολή των ερωτηματολογίων, οπότε η διατηρείται η ανωνυμία του φοιτητή.  

Αγαπητοί φοιτητές με την ευκαιρία της διαδικασίας αυτής μπορείτε να βοηθήστε το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο να βελτιώσει κατά το μέγιστο την ποιότητα των σπουδών σας. Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι καθηγητές του Τμήματος θα λάβουν υπόψη τις προτάσεις σας και θα τις χρησιμοποιήσουν με πιο κατάλληλο τρόπο.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Δρ. Β. Μαρδύρης

Διαδικασία αξιολόγησης φοιτητών Εαρινού εξαμήνου 2020-2021 

 

Close Menu