Ανακοίνωση – Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές σας ενημερώνω ότι την ερχόμενη Τετάρτη 20/10/2021 το μάθημα «Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων» θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στις 10.00-12.00 αντί στις 08.00 το πρωί.
Επίσης, μέχρι την παραλαβή των κωδικών σας από την Γραμματεία του Τμήματος για την δυνατότητα εισόδου στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του τμήματος (eclass.mst.ihu.gr), θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του μαθήματος (το περίγραμμα του μαθήματος-Course Outline, τις διαφάνειες παρουσιάσεων θεωρίας, τις εργασίες εντός αίθουσας, τα διάφορα επιστημονικά άρθρα, κλπ), μέσω του λογαριασμού μου στο Dropbox, στη διεύθυνση:
https://www.dropbox.com/sh/rye1ak05uaix1vw/AADsBWxtLdx6uqrh_Vpc39jma?dl=0
Τα δύο σημαντικότερα έγγραφα που πρέπει να κατεβάσετε από το Dropbox είναι αυτά με τον τίτλο «Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- Course Outline-Final (Οκτώβρης 2021)V2» και «Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-Αξιολόγηση & Μεθοδ. συγγραφής εργασιών-(Οκτ. 2021)».
Τέλος, θα πρέπει να έχετε κατεβάσει, κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, τις «εργασίες εντός της αίθουσας» από τον αντίστοιχο φάκελο, για να μπορείτε να είστε έτοιμοι για την προετοιμασία τους την πρώτη ώρα (08.00-09.00πμ) του μαθήματος, από την δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων, σύμφωνα με το χρονοπρογραμματισμό που θα βρείτε στο έγγραφο «Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- Course Outline-Final (Οκτώβρης 2021)V2».
14/10/2021
Νικόλαος Θερίου
Υπεύθυνος μαθήματος

Close Menu